Pray For Sabah :’)

pray-4-sabah-300x300

 

We are still in the midst of confusion regarding the issue we are having at Lahad Datu, Sabah. Aku tak nak cakap pasal tuduh menuduh orang mana terlibat ke apa, tapi sebagai seorang rakyat Malaysia yang pastinya cintakan keamanan, harapan untuk lihat isu ini selesai sangat tinggi antara kita semua.

Even the Philippines gov decided to call those armed men of Sulu as terrorist and intruders who claimed for their ‘right’ on Sabah.

Sekurang-kurangnya semangat nasionalisme antara kita masih tinggi disebabkan isu ini. Put aside perbezaan political view kita, atau apa saja. Stand firm dan teruskan berdoa agar semua dapat diselesaikan.

 

Ouh btw, I just shopped with Zalora! This time aku beli flats diorang brand Vessini. Murah giler RM 30.90. Murah ke tidak??? Aku beli ni awal Feb hari tu kot lebih kurang. Tak tahulah ada lagi ke tidak promosi ni kalau nak tengok jugak pergi check dekat FB Zalora Malaysia.

488033_476780485719361_126030423_n

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s