Si Cantik Manis Ayu Raudah dan Anak Camelia Comel

ayusalin

 

Aku selalu konpius antara kembar pemain bola sepak Negeri Sembilan nih. Mana satu yang kahwin dengan Rita Rudaini dan mana satu pulak dengan Ayu Raudah. Tak apa lah jom kita fokus tengok perot Ayu Raudah ni. Rasa macam dah besar sangat tu. Bila agaknya dia due eak?

Aku suka tengok dia ni sekarang sejak kahwin bertudung litup manis sangat rupanya berbanding dengan kakaknya yang tengah panas kisah nak kahwin tapi makin seksi walaupun?? kanzzzzz

Dengar cerita lah dia akan lahirkan anak dia dekat Johor sebab si suami tengah practice bola dekat sana. Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan urusan.

ayusalin2

 

Cerita kedua ni pasal Camelia pulak. Korang mesti ingatkan dia pernah popular dulu dengan lagu apa entah. Cantik orangnya dan sekarang masih maintain lawa dalam usia 38 tahun. Dah ada anak pun atas perkahwinan dengan seorang businessman berjaya. Anak dia comel gila.

anak-camelia-rotikaya-2

 

anak-camelia-rotikaya-562x750

 

Camelia ni sangat dikenali dengan fashion sense dia yang begitu bold, stylish. Tengoklah dengan tops yang dia pakai tu walaupun simple tapi nampak glamer on her. The way she accessorized pun cukup menarik. Aku dulu memang minat cara dia berfesyen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s