Foto Artis di ABPBH 2012/2013 – LAWAK!

Gambar-ABPBH-2012-61

Amboi Mami Monster! Seriau iols tengok!

Gambar-ABPBH-2012-2-133

Meletop sangat dress Ella dan Ziana Zain diva tersohor negara (ke??) boleh lahhh

Gambar-ABPBH-2012-2-159

Ingatkan Ramlah Ram. Tengok dekat-dekat rupanya Ezelynn!!

Gambar-ABPBH-2012-2-170

Tak kenal. Tapi cantik. iols jeles tengok

Gambar-ABPBH-2012-2-174

Muka dan make up dah cantik tip top. Akak bagi markah penuh tapi baju sarat barat dik. Details bunga, kelopak daun bagai.

Gambar-ABPBH-2012-2-181

Siapa? yang penting akak suka dengan clutch dia. bling blinggg

Gambar-ABPBH-2012-2-183

Ni yang menang tu ye? sorry akak tak kenal tapi adik nampak cantik patutlah ramai undi. Berlakon bagus tak nih?

Gambar-ABPBH-2012-32

Yang tengah tu semua kenal Didie Elias. tapi MAKHLUK kaler hijau kat tepi tu apa? apa?? APA???????

472013_redcar2012abp3-a

Memang pandai bergaya Nur Fazura ni tengoklah dress dia rekaan label terkenal rasanya. Khilafairy pun boleh tahan.

472013_redcar2012abp4-a

Jaga-jaga Neelofa. Ada hantu kat belakang awak.

ROTIKAYA_258-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Biasa aje. ok lah.

ROTIKAYA_260-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Letopssss dress Rozita Che Wan! Ala2 mermaid bahagia dpt pikat si teruna. kontroversi baju kau ni kak.

ROTIKAYA_263-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Kenapalah kau pilih Cik Ta?? Tak faham aku

ROTIKAYA_265-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

tahun depan dah boleh berundur kot. kata duta brand kuruskan badan. tapi drusmtick Fara Fauzana lagi gebu dripada ayam KFC

ROTIKAYA_267-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Comel je. macam Mia Sara versi dah besar

ROTIKAYA_268-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

K-pop jadian

ROTIKAYA_272-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Kalau Siti pun dress dia orang keji. Apatah lagi kau si kazen Siti ni. kena mandrem dgn Mamat Sepah ke sampai gini jadinya fashion sense kau Fidah.

ROTIKAYA_275-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Ayu Maya Karin.

ROTIKAYA_283-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Sudahlah. lepas ni duk rumah je. tahan kan kau kena jd bahan cerca masyarakat je?

ROTIKAYA_288-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

BIG BIRD! tu je mampu akak cakap

ROTIKAYA_293-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

uols please lah buang wig tu. sekali tgk mcm drag queen. dah habis majlis baru tahu itu Anzalna

ROTIKAYA_294-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Muka manis cantik. Serious. Akak suka dengan dia ni. tapi gaya baju mcm nak pergi pejabat zaman 80-an!

ROTIKAYA_297-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Apesal Linda? tangan u lenguh ke? ke terpeleot atau terkehel?

ROTIKAYA_299-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Bukannya ‘siapa tu?’ tapi ‘APA benda tu?’ yang sebelah kanan tu.

ROTIKAYA_305-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Kau lalok ke dik?

ROTIKAYA_308-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Ni bibik siapa pulak ni?

ROTIKAYA_309-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Sejak balik dari nikah dekat sempadan Thai, makin kelakar fashion sense Fazurina ni.

ROTIKAYA_312-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Dulu kau kutuk serkup Siti dekat ABPBH yg lepas. sekarang ni aku nak tanya ‘apa benda yang ketepek atas kepala kau tu???’

ROTIKAYA_313-Gambar-Sekitar-Karpet-Merah-Anugerah-Bintang-Popular-Berita-Harian-2012-ROTIKAYA-496x750

Gojesnyaaa Ella!!!

kredit foto : RotiKaya dan OhBulan

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s