Jom Shopping Online Koleksi Rizalman Ibrahim

Hey uols. Apa khabar semua? Sihat ke tidak? Akak ni baru je baik demam, sakit-sakit sendi semua. Pergi klinik ingatkan doktor nak sahkan akak pregnant rupanya akak ada penyakit saraflah pulak. Sedih tahu. Terus stress risaukan hubby akak takut dia tengok bini dia ni terencat ke apa kan. tup tup bulan depan aku dapat madu. Kalau betul, memang nahas dia akak kerjakan. haha

Btw, akak ni bukanlah pandai sangat bab fesyen atau hiburan ni. sikit-sikit tu akak tahulah apa yang tengah trending kan. Uols pernah tak dengar nama Zalora? Plis ok siapa yang tak tahu tu meh sini akak lepuk pijak habis2an! Punyalah gah nama Zalora Malaysia ni, antara online shopping site paling meletup dekat Malaysia. Kau sebut je dik apa kau nak, daripada koleksi baju kurung online, tudung untuk hijabista, kasut tumit tinggi wanita, sneakers untuk lelaki semuaaaaaaa ada!

Yang paling best tu kita boleh shopping dekat sana main pilih aje lah klik itu klik ini, pastu tadaaa barang dah siap dibeli. Tunggu melanguk kat rumah 2-3 hari sampai dah barang pembelian ittew. Mudah tak? Tak perlulah nak keluar shopping kat mall lagi bersesak2. Perempuan ni makhluk yang sangat unik ye. Ada waktu diorang sangat sopan, pijak semut pun tak mati. Semut ketawa terkekeh2 tengok diorang ada lah.

ana-tanjung-apek-pondan_1_Tapi bila berebut waktu sale ko jangan cari pasal ye! Kalau aku dah nampak apa aku nak, jangan kau berani sentuh atau cuba nak ambil daripada akak.

1Tagline akak adalah : Ganas Namun Suci 

 

Mampu??? haha

Akak dapat story daripada kawan twitter akak si Liza atau twithandle nya Youlizahan *muntah ok akak tiap kali seru nama dia ni. Tak glamour langsung! kahhkah ….konon2nya Zalora akan memperkenalkan koleksi terbaru hasil sentuhan fashion designer Malaysia yang sangatlah fofular iaitu Rizalman Ibrahim. Setahu akak, dia pernah design baju untuk artis2 hebat tanah air macam supernova Ziana Zain, Nasha Aziz dan Fara Fauzana si drumstick gebu ittew.

6282010_rizalmanomards(a)Ini lah Rizalman. Akak cilok gambar ni dekat Google ke blog orang lain akak tak hengat.

rizalman

TeaserRizalman_FB (1)

 

Korang boleh check lagi banyak info tentang koleksi yang akak jangka mampu meletop gila vavih ni dekat blog YouLizaHan sini. Akak rasa macam nak rembat sehelai dua kan. tapi yang penting, kalau ada size lah

hahahahanjjjj

Ok lah babaiii uols! Jangan lupa komen dan follow twitter akak ok!

Mmmuahhh

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s