Budak Comel Bergaduh Pasang Bendera Kempen PRU13

 

Hadik hadik kesayangan akak semua apa khabaq? Sihat? Syukur ke hadrat Ilahi tak ada yang menemui ajal tatkala giat berkempen sempena PRU13 ni kanz. Akak sakit hati dengar berita2 yang cukup ridiculous pasal orang sana sini bergaduh waktu pasang bendera. Eh hello? Korang gantung bendera parti je pun bukan gantung bendera SYURGA atau NERAKA kan. Over tahu!

Akak tak sabar nak tunggu pilihanraya ni habis. Puas dan jenuh tahu tengok kawan2 satu opis yang selama ni bergurau tepuk tampar tapi sekarang masing2 bersiap sedia nak letak kaki kat muka each other. Semata2 sebab berlainan pendapat dalam politik. Akak rasa budaya macam  ini sangat tak sihat. Betul tak?

Bukanke ada yang perjuangkan hak bersuara tapi bila ada yang bersuara tak sependapat mulalah yang lain tu nak meroyan. Freedom of speech apa kejadah ni kan?

Ok lah cukup. Akak terpaksa amek jalan selamat so uols tahu apa akak buat? Akak join ajelah dua2 pihak. Akak masuk wanita hameno dan juga pafss. Laki akak punyalah konpius tengok fiil akak. Xpelah demi menjaga hubungan sesama kawan dan keluarga. wahhhh gituuuhh! Boleh jadi Menteri Wanita dan Keluarga.

rizalman4

 

Actually last week kan akak de cerita pasal koleksi terbaru Rizalman dekat Zalora kan. Well uols dah boleh mula membeli tahu koleksi esklusif Rizalman for Zalora 2013 Collection. Akak ulangi ianya eksklusif hanya untuk Zalora Malaysia. So korang jangan verangan ingat boleh beli kat tempat2 lain. Uols beli online sajorhhh mudah kan.

Akak beli 3 pasang hokayhh! Punyalah sebab akak minat dengan hasil tangan pereka fesyen meletopss Rizalman Ibrahim nih yang dah pernah buat baju untuk Ziana Zain. kau jangan tanya pasal size ye dah tentu akak beli size paling besar yang ada. Akak doa siang malam harap2 muat ler.

rizalman3 rizalman2 rizalman1

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s