PRU13 Habis, Bersatulah Kita!

f4736030-3b23-4688-959a-d476d8bc1638_Post-GE13-Map-of-MalaysiaHabis sudah kita berkempen untuk PRu13 uols. Akak dengan ini merendahkan diri serendah boleh memohon maaf pada kawan2 akak yang tersinggung sepanjang kita berkempen hari tuh. Bukan apa, dalam pada kita  duk beria kempen rupanya ada yang berhati senipis tisu tersinggung katanyehhh dengan statement2 berapi akak. Alarh uols, alangkan lidah lagi tergigit ini kan pulak statement yang keluar daripada mulut puaka akak kan.

Bukan apa, dalam tempoh kita nak hadapi PRu13 hari tu, kemain ramai daripada teman2 kawan2 akak yg putus silaturrahim bagai sebab berbeza pendapat politik.

Ada yang block dekat whatsapp, delete BBM, unfollow dekat Twitter, unfriend dekat Facebook. Akak sedih sangat dengan keadaan ni. Now we are back to normal apa kata kita buat macam biasa tak payah nak main sentimen2 lagi. Siapa setuju??

Malaysia's opposition leader Anwar Ibrahim and his wife Wan Azizah Wan Ismail leave after a news conference in Kuala Lumpur

Bang Nuar kalah pun dia tetap rilaks. Walaupun kekonon ada dengar pertelingkahan sikit  antara kem Wan Azizah dengan anak buah kesayangan Anwar, Azmin Ali. Well, akak tak nak sentuh isu itu tapi kita wajar ye hadik2 sekalian untuk teruskan bekerjasama dan rapatkan kembali ukhuwah.

Wahhh gituhhhh bunyik very the ustazah kanzz? nak ganti Abby Abadi ke? hahah tak koserrr lah akak. Meroyan manjang nanti! HAHAHAwauuuu

umnopas

 

Moga kita dapat bersatu. Jadikan keputusan PRU13 ini sebagai pengajaran dan menunjukkan betapa seriousnya perpecahan yang berlaku dalam kalangan kita.

Hokayy lah akak nak stop menulis. Bos akak dah jegil mata dari bilik dia tengok akak. Bukan akak pakai seksi pun! Rupanya?? Dia dapat hidu uolss yang akak bukan buat kerja, tapi hadap blog! HAHAHanjjjj tahu perangai staff sorang nih.

Jangan lupa komen! Kalau rajin follow lah Twitter akak sekali. LOVE!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s