Girlfriend TAK Setaraf Boyfriend HELOK!

Salam sejahtera adik2 akak yang comel cute semua! Apa khabar uols! Moga sihat2 ye. Mohon maaf akak tak aktif dekat blog. Sekali sekala hupdate pun ok lah kan daripada nan hado? TAK ADA! Mostly akak memang aktif dekat Twitter. Kalau nak tengok akak carutsss kan some issues atau manusia? Pergi lah sana ya tengok akak dan follow.

By the way last week akak sangatttttt busy ye. akak ada 3 wedding! Makin sikit dah kawan2 akak yang masih single bujang. Semuanya sekarang dah jadi mak dan bapak orang. Akak je ketinggalan. Well diva kanzzz mana kahwin awal2. HAHAHAnjjjj

Akak nak ceritakan pengalaman akak waktu pergi satu majlis baru2 ni. Majlis kenduri biasa je potong jambul anak sedara kawan akak. Tapi meriahnya macam dah dapat menantu. why? sebab punyalah ramai deols jemput tambah pulak kan dengan berderet2 buffet! Bagus betul ya keluarga dia dalam melayan tetamu dengan jamuan hebatssss bak hotel 5 star!

Opkoss lah kan dah kalau majlis macam ni, mestilah mata akak ni scan kawasan keliling kot2 ada mamat jambu helok boleh usha kanzzz. Siapa tahu dan dan tu jugak ketemu jodoh! then akak ternampaklah satu mamat ni hamboi2 kemain helok! Tinggi ala2 model lah. Kulit dia cantik memang kalah segala tok nenek pengasas produk kecantikan kat Malaysia nih.

Akak syak dia mixed kot. So lepas amek makanan akak pun cubalah ambil peluang duduk dekat2 dengan dia. 5 minit pertama macam 5 tahun terbaik dalam hidup akak. Very the feeling!

So akak try lah berbual dengan dia sebab kesian tengok dia duduk sorang2. Akak siap offer nak ambilkan dia makanan hokayh tp dia very the sopan menolak. Borak punya borak rupanya dia tak kenal pun tuan rumah tu sebab dia cuma temankan kenalan dia. Kenalan ke???

Tengah akak geletis manja dengan dia? tiba2 datang sorang perempuan duduk sebelah dia bawak pinggan dengan air. Rupanya? itu gf dia. HAHAHAwauuuuuu

Punyalah ketat muka perempuan tu tengok akak, dia bebel dekat bf dia kenapa berbual2 dengan orang tak dikenali. Akak……tergamam. Boleh kan dia cakap macam tu depan muka akak? Woi akak masih kat situ, at least cubalah beradab sikit bila bertutur bicara cakap slow sikit ke kanzzzz. Tak pe akak rilaks mungkin dia tergugat tengok keramahan akak versus rangka muka dia yang ketat tu kan.

Tapi dia terus membebel dekat bf dia sepanjang 20 minit kemudiannya. Bf dia? punyalah sopan tak membantah. Orang keliling dah meluat tengok gf dia yang overina tuh.

Kena control dek queen control yang hazabedahhhh! Sekali dia bukak mulut untuk makan? PELAHAP diknon!

images

Pompuan tak berapa nak perempuan kat atas ni pun lagi cantik dari gaya gf dia makan. Azab ke tidekkkkkk

images (1)

Akak yang melihat depan mata ni terkedu.

Very the takde standard! Bf punya helokkk baik sopan dapat dekat perempuan jenis macam ni kan? EEEEEEE

article-1368772-0B480CDE00000578-770_634x433Akak waktu kecik dulu at least comel lagi dari dia sikit. Even kalau tiap kali dapat ayam goreng memang habis licin segala urat akak gigit makan.

muslim_arab_scarf_baby_girl_CuteNewBaby.com_-267x400

Apa pun akak tetap maintain muslimah sopan! Voleyyyhh?? HAHAHA

Pengajaran kpd pasangan di luar sana, jagalah adab ketika bercinta. Jangan setakat buat pasangan anda menyampah, masyarakat pun meluat! kalau perangai mcm si gf ittew. Sendu dan? KEJUNG!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s