Apa NIAT uols pergi GYM?

5152013_azrisekarang-a

 

Gambar hiasan : Azri AF uolssss. Sedap ke tidekkk badan dia sekarang? Makin seksi dowhhhh. Rempit tengok pun? SUKA!

Akak notice sekarang ni ramai betul orang lelaki ikut trend membesarkan badan kanss? Bukan membesarkan badan jadi gemok uolsss. Ewahhh nak carut akak lahtuu. Maknanya, budak2 lelaki zaman sekarang suka pergi gym semata2? Untuk dapatkan badan atau body yang kekar berketul2 dengan muscle.

Bagus tahu sebab deols melihatkan perkembangan yang positif katanyahhh ke arah menjalani kehidupan yang sihat. Akak dengar pun excited! Apatah lagi banyak baby fish sekarang dah tidak lagi badan kurus macam kucing tepi jalan tapi berotot mcm singa dah. Hasilnya? ENAK lahhh. HAHAHAHwauuu

TAPI? yang tak best bila deols ni ada yang terlalu taksub nak buat badan. Cucuk itu ini bahan kimia dalam badan semata2 untuk cantik dengan cara cepat. WALAUPUN?? Deols tahu benda tu boleh memudaratkan dalam tempoh jangka panjang. Apa guna ada otot sebesar kuali kalau otak mcm guli kansss? Dari cucuk bahan2 ittew semua dalam badan mari sini datang dekat akak, akak tolong cucuk kan. HAHAHAnjjjjj ambil peluang selagi adaa!

Kadang2 jugak? ada budak2 baru nak UP pergi gym semata2? nak CUCI mata uolsss. adik2 ni pergi semata2 untuk USHA habang2 gym lain. Angkat dumbbell pun seketul je kira sampai 10 lepas tuh? START camWHORING snap gambar sampai lah gym nak tutup dia masih tak nak keluar snap gambar! CHOIIII hazabedah sangat jenis macam ni. Tambah pulak ada yang senyap2 ambil gambar habang2 lain. Eeeeee GELI hokayh. Peluh pun setitik dua je yang turun tapi caption gambar dekat Instagram macam lenguh exercise 18 jam tanpa HENTI!

Janice+Dickinson+Celebs+Vivienne+Westwood+3xbm7njP0c3lMacam ni lah reaksi muka akak bila tengok adik2 OVERINA pergi gym. Niat uols tu drpd awal  tak betul so hasilnya? 9 bulan ulang alik pergi gym pun tak ada muscle yang naik! Orang lain 9 bulan dah boleh dapat ANAK! SEDEYYYYY

janice-dickinson-is-a-thiefAkak tak perlu daftar dengan gym semata2 nak usha habang2 kat sana. Akak lalu kat luar buat macam ni pun RAMAIIIII mintak? Twithandle! Kelassss ke tidekkkk

 
janice_dickinson

Bila dah dapat? Akak POSE macam ni depan budak2 overina tuh. Gitchiuuuuu makan HATI!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s