JOM Berkepak dengan Jovian Falling Feathers ZALORA Malaysia

 

jovian14Akak selaku pembeli tegar di Zalora baru perasan uols ada koleksi terbaru Jovian Mandagie for Zalora Falling Feathers namanyehhhh. KURRRLASSS tak? Orang lain? Fesyen designer lain yang syok sendiri letak detailing baju penuh LABUCI MANIK toknenekkk? Tapi Jovian makin meletop naik sama dengan Zalora dengan koleksi busana GAH hokayhhh!

KO HADO??

jovian15 FALLING FEATHERS by Jovian Mandagie for ZALORA adalah koleksi unggul sesuai utk those yang gemar bergaya dengan stail baju kurung moden, pakaisan tradisional! BUKAN Barisan Nasionalllll lah sedeyyyyy! BACA betol2 sikit. HUHHHH

Macam akak kata, koleksi terbaru Zalora Malaysia ni sangat CANTIKssss sebab bukan penuh dengan labuci2 meraban. SO? Just nice! Sesuai untuk pakai pergi kerja, event, majlis, hari jadi, majlis tunang makcik sebelah pakcik uols, majlis BERKHATAN pun? voleyyyyyjovian16 jovian17 TOLD U?? Lawa ke tidekkkk! jovian18Bayangkan? Akak pakai ni berkepak2 lah chuols ala batGIRL gituhhhh.

HAHAHAwauuu

Pelbagai saiz ada! Setakat badan akak macma gajah ni pun mampu milik hokayh. Lepas ni boleh melaram jalan satu PAVI sambil tangan melambai ala QUEEN Elizabeth.

images (2)Sekali aku hempok muka KAU? SIA SIA!

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s