Sharifah Sakinah? DiBODOHkan Kakak Sendiri?

shiera
Kalau tidak kerana Google? Akak pun tidak tahu yg pelakon sendu Sharifah Sakinah ittew? Sebenarnya adik kepada Sharifah Shahira! Ke uolss pun tidak tahu sebenarnya? HAHAHawauuu

Selain Afiq Muiz yang konon kontroBASIIII kisah bergaduh dengan mak kita dihiburkan puleksss dengan BIDIYOOO separa lucah daripada Sharifah Sakinah ini. Akak masih teringat akan lakonan selenga bodoh2 blur gitu daripada Sakinah ni dalam drama2 arahan Michael Ang. Bagus juga sebenarnya budak ni berlakon. TAPI? Lakonan dekat Keek lebih mantap rupanya nyehhh. BIDIYOOO pun? Sampai satu Malaysia kecoh pasal bra merah, spender merah! HELOOO bayangkan kalau akak yang buat mesti lagi kuat korang hanjengg kan akak kanzzz? Kejung!!!

shiera2 shiera3Sampai kakak sendiri pun kategorikan sebagai BODOH. Layak ke tidak? MAMPO?

Sudahlah tu Sakinah. Kau agung2kan KONONNYA? Kau tu orang yang FUN, perangai gila2, orang suka kononnya? Sedangkan satu alam tengah cerca kau! SEDEHHHHH

Kalau betol pun kau tak malu? KONON tak menggangu kau pun tapi bayangkan parents, mak bapak, ahli keluarga yang lain TANGGUNG MALU. Very the kejung perangai kanzzzz.

rhonj-mel

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Sharifah Sakinah? DiBODOHkan Kakak Sendiri?

  1. suriaamanda says:

    SA x tengok pun video tuh tp mmg minah ni drastik la..x kisah kena cerca pun…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s