Gambar MAJLIS Kahwin Izzue Islam. Rika Sumanto Malaysia aka Eina Azman pun Ado!

Izzue-Islam-Awin-Nurin-44Pitam akak bila dapat tahu Izzue Islam nak kahwin. Akak ingat?? GURAUAN senduuuu semata2 nak raih populariti uols. Sekalikkk betol2. 

Izzue-Islam-Awin-Nurin-47

Mesralah tu kononnya. #Kejung !

Izzue-Islam-Awin-Nurin-52 Izzue-Islam-Awin-Nurin-58

Walau akak masih tak boleh terima hakikat baby fish ini sudah milik orang, namun akak pasrah uols. Sedih tu ada tapi akak suak tengok crush akak sorang ni sudah ada peneman hidup yang HALAL toyyiban? SAH!

Mampo????

Sweet sangat pasangan ini. Bila baca kisah deolss akak rasa ok lah, 6 tahun kenal? Cukuplah kot kenal isi hati budi masing2. WALAUPUN?? 6 tahun kenal, si Izzue masih belom pernah rasa masakan si isteri ittew. PELIK misteri nusantara pemikiran generasi sekarang dalam memilih pasangan untuk kahwin kanzz??

Izzue-Islam-Awin-Nurin-114

Rika SUMANTO Malaysia aka Eina Azman pun datang! Mana rambut uols yang kepok2 tuh? Mana AFIQ Muiz? Atau dah KEJUNG jadi batu?!

Izzue-Islam-Awin-Nurin-161

Lisa Suggghihani dengan suaminya. berapa lama dah deols ni kahwin tapi masih belum punya zuriat. Mari kita doakan. Inshaallah nanti ada tu. SABARRR je Jahhhh oi.

Izzue-Islam-Awin-Nurin-181

DUIT kepok2 dalam bank pun? APA guna kalau tak dibuat investment untuk rambut SIHAT kan? Rambut yang mana satu? DUA2!!

Izzue-Islam-Awin-Nurin-212

Kejung akak tengok uols ni. Adakah dia menjadi bahan cercaan dan umpatan di majlis ittew?

Izzue-Islam-Awin-Nurin-231 Izzue-Islam-Awin-Nurin-321

BAYANGKAN? Yang dicium ittew? Akak! Sedeyyyyy angan2 semata.

Izzue-Islam-Awin-Nurin-351 Izzue-Islam-Awin-Nurin-361

Abang Gayah KEPITrina ni pun?? Dengar cerita nak kahwin juga. Dah kahwin tak perlu lah coverina kanzzz.

Izzue-Islam-Awin-Nurin-371

Comelsss si Ariz ittew.

Izzue-Islam-Awin-Nurin-381

Uols tunggu giliran ye. Izzue dah lepas, nanti uols pulak ada majlis sanding sendiri. AMIN.

Izzue-Islam-Awin-Nurin-391 Izzue-Islam-Awin-Nurin-401 Izzue-Islam-Awin-Nurin-711

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Gambar MAJLIS Kahwin Izzue Islam. Rika Sumanto Malaysia aka Eina Azman pun Ado!

  1. suriaamanda says:

    Eina tu pesal mcm pelik plak…Lisa surihani tu pun retis..tp xde la sampai mcm tu sekali pakai Ray Ban…mcm jakun jer..oppsss…..

  2. Aina says:

    Semoga berbahagia hendaknya pebantin tu. Dunia retis…macam2 ada…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s