Hairie Othman Mengadu Dibiarkan Pakatan Rakyat? Drama SEDEYYY Di Siang Hari??

ho_20divers

PRU13 habis? Si tukang penghias kempen masih MEMEKAK uolsss! Pelakon sasa lagi lazat Hairie Othman mengadu nasib dipinggirkan Pakatan Rakyat lepas kita semua berpesta UNDI hari itu. Alasan? Poketku RABAK, DUIT takderrrrrr

Sedeyyyy tak? Kalau masuk tv3? Boleyyy isi slot SERAMMMM tv3-SUKU!

HAHAHAwauuuu

838

Dulu beria? PUJI melangit siap keluar statement MAUT? Jalan dipilih kerana agama. Bila dah susah terus tak ingat hapeeee. Adakah kejarkan bayaran saja.

hairie othman gila hairie othman

Now mengadu konon tidak dipedulikan oleh PR lepas gabungan ittew berjaya memerintah 3 negeri.

Hairie Hairie1Hilang punca pendapatan jual BURUNG pun boleyyy asalkan HALAL kanzzzz.

Inilah hidup bila verangan nak follow roket terbang ke BULAN. Last2?? Jatuh tersembam tak MAMPOOOO. DAP menang punyalah banyak tp orang Melayu??

Dulu orang2 uols jugak kata BN amalkan nepotisme? kronisme?? Sekarang tak malu mintak diSPEDOOOO secara terang2an?? dekat Malaysia ni asalkan kau rajin boleh je bernyawa. Segala bantuan peluang diberi tp BONGKAK MALAS?? Habuk pun tak mampoooo. Peringatan ini untuk those yang konon bijak dek internet? Tapi sama level mcm LEMBU Kak Jat. Sedeyyyyyy!!

Tak kira siapa kau sokong? BELAJARLAH untuk ada kerja sendiri yang TETAP. dah nama pun aktivis kau HENGAT mcm jawatan MENTERI ke bayaran setiap bulan??

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s